Privatnost i uvjeti

Privatnost
Internetski portal www.zenskirecenziraj.com (u nastavku Ženski recenziRAJ) poštuje privatnost svojih posjetitelja. Ženski recenziRAJ vaše podatke neće davati na uvid trećoj strani, osim u situacijama kada je takva obveza zakonski određena.
Ženski recenziRAJ može u skladu sa zakonom prikupljati određene podatke o korisnicima dobivene tijekom posjećivanja portala (isključivo informativni podatci o uređaju i načinima pristupanja). 

Kolačići
Kolačić (cookie) informacija je spremljena na vaše računalo pomoću koje internetsko mjesto pamti vaše radnje i postavke. Kolačići obično spremaju vaše postavke za internetsku stranicu kao što su preferirani jezik ili adresa. 
Kolačići mogu spremati širok pojas informacija uključujući osobne identifikacijske informacije (kao što je vaše ime, kućna adresa, e-mail adresa ili broj telefona). Međutim, ta informacija može biti spremljena jedino ako vi to omogućite - internetske stranice ne mogu dobiti pristup informacijama koji im vi niste dali i ne mogu pristupiti drugim datotekama na vašem računalu.
Postavke kolačića:

Ženski recenziRAJ upotrebljava nužne kolačiće s ciljem omogućavanja boljeg korisničkog iskustva.

Newsletter
Ženski recenziRAJ neće vam slati newsletter ako se za njega niste prijavili na našoj stranici, a ako se prijavite, u svakom trenutku možete ga i otkazati.

Pravila komentiranja i objavljivanja na portalu
Stavovi autora pojedinih tekstova ne odražavaju nužno stavove uredništva te se mogu razlikovati. Ženski recenziRAJ nije odgovoran za komentare napisane ispod članaka, no svaki pokušaj vrijeđanja bit će uklonjen.

Autorska prava
Nije dopušteno preuzimanje fotografija i tekstova s portala bez prethodnog dopuštenja koje možete dobiti na e-mailu info@zenskirecenziraj.com. Autorice članaka slanjem fotografija i pisanog teksta daju autorska prava Ženskom recenziRAJu za trajnu objavu i dijeljenje materijala na svojim društvenim mrežama bez dodatnih potvrda. Ženski recenziRAJ obvezuje se upozoriti sve autorice članaka da ne smiju predstavljati tuđe fotografije kao svoje te se odriče odgovornosti ako isto bude napravljeno unatoč prethodnom upozorenju.