O nama

U svibnju 2018. godine osnovana je zatvorena Facebook grupa Ženski recenziRAJ s ciljem pobijanja teze da je žena ženi vuk. Grupa je namijenjena prvenstveno pisanju recenzija iz područja ljepote, ali obuhvaća širok raspon i ostalih tema kao što su zdravlje, moda, kuhanje, uređenje i opremanje doma, a ponekad pomognemo jedna drugoj riješiti i neki ljubavni problem. Od početnih stotinjak članova grupa danas broji više od 250 tisuća članica, a brojka svakodnevno raste. 

Ovaj istoimeni portal, nastao dvije godine kasnije, prvenstveno je zajednica žena jer želimo da ovdje pronađete svojevrsno utočište u danima kad vam je teško i nije vam ni do čega, pomoć kada vam je potrebna te inspiraciju kada vam ona nedostaje. Svaki je članak vrijedan na svoj način i mi se želimo razlikovati osobnim pristupom gotovo svakoj temi. Na kraju dana najvažnije je koliko  pozitivno možemo utjecati na djelić nečijeg života.

Na portalu možete čitati članke iz različitih kategorija jer zaista želimo biti vaš savjetnik, no i dalje ćemo se truditi pripremati vam najviše tema i recenzija iz kategorije ljepote.Uredništvo:

Mirna Matković, direktorica i glavna urednica

mirna@zenskirecenziraj.com


Lara Martinović, izvršna urednica

lara@zenskirecenziraj.com


Samanta Šubić, urednica rubrike Popusti

Nataša Pevec, suradnicaVoditeljica marketinga:

Gabrijela Lipić

gabrijela@zenskirecenziraj.comAutorice

Matea Hrboka Zekić

Terezija Jerković Bjelajac

Ana Jurasović

Kristina Klasnić Ihasz

 Helena Kolenić

Ana Maran

Jelena Milić

Goranka Rakić

 Andrea ŠikićUrednice Instagram profila:

Maja Kovačević

Petra Radolović