Otkrili smo zanimljivi brend nakita koji će oduševiti i nju i njega, a ovo su naši favoriti

 

sailbrace

Sailbrace nakit oduševio nas je na prvi pogled


Prvi put susrela sam se sa Sailbrace narukvicama još kao studentica kada sam željela dečku kupiti romantični poklon za Valentinovo, a da opet bude nešto što će mu se svidjeti. Izbor je pao na narukvicu sa sidrom crne boje za njega i rose gold za mene. On je bio oduševljen, ja sam dobivala baš dosta komplimenata za svoju narukvicu, a najveća je zanimljivost da ju on ima i gotovo četiri godine kasnije. U međuvremenu se na tržištu pojavio veći broj narukvica sa sidrom, ali Sailbrace ističe se kvalitetom izrade (privjesak je od nehrđajućeg čelika), profinjenim pakiranjem, a i samom činjenicom da dobijete dvije godine garancije.

U ovom članku predstavit ću vam neke svoje favorite jer Sailbrace s vremenom je postao mnogo više od narukvice sa sidrom! Sve primjerke možete naručiti na WATCH-A-PORTER webshopu gdje je započeo Spring sale.
1. Amore Box Rosesailbrace amore box

U ovom setu dobiju se lančić, narukvica i prsten od nehrđajućeg čelika u predivnoj i popularnoj rose gold boji. Kao velika ljubiteljica prstenja oduševljenja sam ovim prstenom jer je otvoren na prednjoj strani što se moderno u posljednje vrijeme, ali i drugačije od klasičnog prstenja.Cijena ovog seta iznosi 400 kn, no trenutačno je snižen na 320 kn i ovo je odličan poklon za svaku djevojku i ženu koja se želi istaknuti svojim nakitom i uvijek proći zapaženo. 


2. Sailbrace Sweet Heart narukvica

Ovu sam narukvicu dugo gledala, ali je nažalost bila rasprodana što dokazuje koliko je predivna i posebna! Ako volite končane narukvice, ali vam je važno da privjesak ne izblijedni nakon dva doticaja s vodom, onda je ova pravi izbor jer je također izrađena od nehrđajućeg čelika. Sviđa mi se i mladenačko, ali opet elegantno pakiranje u kojem dolazi. Redovna je cijena ove narukvice 150 kn, a trenutačno je snižena na 120 kn.3. Sailbrace Venture narukvica

sailbrace

Ako tražite poklon za svog dragog, onda je ova narukvica savršen izbor! Vječna crno-srebrna kombinacija ići će i na sportske i na elegantne kombinacije. A ako želite uskladiti se, za sebe možete izabrati takvu bijelu narukvicu ili isto crnu narukvicu s rose gold privjeskom! Cijena i ove narukvice iznosi također 150 kn, a redovna je 120 kn.

Savršen poklon i za nju i njega!Posjetite WATCH-A-PORTER webshop za više informacija o ovom predivnom nakitu, ali i ako vas zanima ostatak ponude Sailbrace nakita!


Autorica: Mirna Matković


FOTO: Ženski recenziRAJ

0 komentari

Podijeli s nama svoja iskustva i stavove u komentarima.