Recenzija Dior Flash Luminizer Radiance Booster Pen korektora - što očekivati?Recenzija popularnog Diorovog korektora u olovci - u čemu je najbolji?


Dior Flash Luminizer Radiance Booster Pen prvi sam puta kupila tijekom svog posjeta u Parizu prije dvije godine. Prodavačicu sam tražila korektor za ispod očiju koji ima odličnu prekrivnu moć, ali nije težak. Također sam željela ružičaste nijanse kako bi se formula spojila s mojim puderom i bojom tena. Preporučila mi je Dior Flash Luminizer Radiance Booster Pen i nakon malo nećkanja zbog cijene proizvoda, odlučila sam ga kupiti te ga otada redovito uzimam.


Malo čudo u olovci

Ovaj je korektor u olovci pravo malo čudo. Ima odličnu prekrivnu moć. Prekrit će znakove umora i oživjeti izgled vaših očiju, odnosno lica. Budući da na područje oko očiju ne nanosim puder kako bih izbjegla isticanje linija i sitnih bora, iznenadilo me kako ovaj Diorov korektor osvježava okoloočno područje.
Opravdava cijenu i dugo traje

Dior Flash Luminizer Radiance Booster Pen korektor je u olovci obogaćen mikrosferama hijaluronske kiseline koja pomaže borbi protiv malih linija i bora ispod očiju. Posjeduje svijetlo-bijele pigmente koji se spajaju s kožom i djeluju tako da na svjetlosti oslobađaju svoj sjaj. Tako doprinose mladolikom i živom izgledu očiju. Trenutačno je dostupan u šest nijansi. Možete ga nabaviti u drogerijama. Cijena mu iznosi 315 kuna za 2,5 ml. Unatoč većoj cijeni, proizvod je zaista kvalitetan i dugo traje jer vam nije potrebno puno kako biste prekrili podočnjake, tanke linije, tamne pjege i ostale znakove umora. U prosjeku mi jedan Diorov korektor u olovci izdrži pola godine, a nanosim ga minimalno pet dana u tjednu. Rok uporabe je godinu dana od otvaranja, stoga  vam može vam trajati i dulje, ako se ne šminkate svakodnevno.Kako je riječ o korektoru u olovci, potrebno je pritisnuti olovku kako bi izašla određena količina proizvoda. Ovaj korektor stavljam u kutove očiju i utapkam prstima ili spužvicom za šminku. Koristim se nijansom 001 Rose Pink, ružičastih tonova na koži. Vrlo se brzo stopi s kožom i potrebno je malo proizvoda za prekrivanje područja ispod očiju. Isprobala sam puno drogerijskih korektora i ostali bi mi stvorili tanke linije ispod očiju nakon samo 10 minuta. Stoga, ako vam treba dugotrajna šminka, isprobajte Dior Flash Luminizer Radiance Booster u olovci.


Recenzija YSL Touche Éclat Illuminating korektora u olovci


Autorica: Vedrana Mišković

Foto: Ženski recenziRAJ

 

0 komentari

Podijeli s nama svoja iskustva i stavove u komentarima.