Intimea - preporuka prirodnih proizvoda za intimnu njegu bez parfema

 

Intimea


Prirodni proizvodi za intimnu njegu


Dok pokušavaš uravnotežiti profesionalni i privatni život, žongliraš obavezama i istovremeno pokušavaš bez grižnje savjesti pronaći 5 minuta za sebe, zaboravljaš važnost vlastitog zdravlja i pravilne intimne higijene.

 

Koža našeg intimnog područja zahtijeva posebnu, nježnu njegu. Obični sapuni i gelovi za tuširanje nerijetko izazivaju previše štete. Njihovim korištenjem dolazi do pH neravnoteže koja izaziva probleme poput svrbeža i infekcija. A, svaka od nas zna koliko je to nelagodno i iritantno.

 

Želiš li najbolje za sebe i svoje intimno zdravlje, razmisli o prirodnim proizvodima bez parfema koji će štititi tvoje intimno zdravlje, pomoći ti zadržati zdravu pH ravnotežu i pružiti ti osjećaj svježine koji traje cijeli dan. Za početak, isprobaj proizvode koje su osmislili hrvatski stručnjaci i koji već godinama štite intimno zdravlje djevojaka i žena.

 

Intimea classic sapun nema dodanih mirisa i bit će nježan i učinkovit prema tvom intimnom području. Njegova najznačajnija prednost je to što održava prirodnu ravnotežu vaginalne flore i ne nadražuju kožu. U svom sastavu ima dalmatinsku kadulju koja djeluje protuupalno, antiseptički i antibakterijski, a maslinovo ulje spriječit će isušivanje rodnice i pružit će ti zaštitu.


Intimea


Odmah ćeš primijetiti kako je Intimea Jasmin mirisno drugačiji od Intimea classic sapuna. Ima sve karakteristike klasičnog Intimea sapuna, samo što ćeš dodatno moći uživati u blagotvornom mirisu jasmina. No, ne brini jer su iz mirisne komponente uklonjeni alergeni, tako da ćeš moći uživati u ovom nježnom sapunu ugodnog mirisa.


Intimea sapuni


U prilikama kada ti hitno treba osvježenje, izaberi Intimea vlažne maramice za intimnu njegu. U njihovom sastavu nalazi se ekstrakt kadulje, maslinovo ulje i mliječna kiselina. Svi ovi sastojci ne nadražuju osjetljivo intimno područje i pružit će ti osjećaj čistoće i svježine tijekom cijelog dana. Bez dodanih mirisa ove maramice pružit će ti osjećaj svježine tijekom cijelog dana.


Intimea


Svi Intimea proizvodi svojim pH 4,0 održavaju prirodnu ravnotežu vaginalne flore. Njihovim svakodnevnom korištenjem održat ćeš prirodnu ravnotežu i svježinu intimnog dijela tijela. Izbjeći ćeš gljivice i ostale neugodne probleme koje nas žene zateknu čim narušimo pH ravnotežu ovog osjetljivog područja. FOTO: PR

0 komentari

Podijeli s nama svoja iskustva i stavove u komentarima.