Koju online platformu izabrati za vježbanje kod kuće?

 

fitzone.hr

Isprobali smo fitzone.hr programe


S obzirom na to da je trenutačna situacija takva kakva jest zbog koronavirusa i teretane se zatvaraju, velik broj ljudi odlučio je početi vježbati kod kuće. S druge strane, sjedilački način života u kojemu smo zatvoreni u četiri zida i ispred ekrana, ostavlja posljedice na naše tijelo. I sama sam primijetila da sam dobila nekoliko kilograma i baš zato odlučila sam početi ponovno vježbati. Profesionalno sam se bavila atletikom u srednjoj školi i nekada sam bila ponosna na svoju figuru, no zbog posla sam počela zapostavljati sebe i svoje tijelo, a samim time i svoju prehranu. Baš zato željela sam isprobati nešto novo, a onda smo otkrili novu online platformu za vježbanje fitzone.hr čiji je osnivač poznati osobni trener Borna Butijer.


Iskreno, postala sam jedna od onih koja kada je u pitanju vježbanje, kažem: „Od ponedjeljka krećem sigurno“, a dobro znamo što to znači. Međutim, moram priznati da me je ova platforma oduševila, osim što na njoj možete stvarno naći veliki izbor vođenih treninga, uz to imate i zdrave recepte, odnosno savjete za zdravi način prehrane koji će vam pomoći u ostvarenju vaših ciljeva uz trening koji je neizostavan.

U nastavku vam predstavljam koje programe fitzone.hr nudi jer još samo tri dana imaju pre-sale akciju te sve programe možete kupiti 50 % povoljnije!


FIT BOOTY

S obzirom na to da većina žena mašta o savršenoj stražnjici (takva je moda u posljednje vrijeme 😊), krenut ćemo s ovim programom. Ovaj program traje 8 tjedana (2 mjeseca), a u njemu se nalazi  program treninga od čak 5 puta tjedno (3 su za donji dio tijela, 1 za gornji dio tijela i 1 HIIT trening za cijelo tijelo u 4 različita ciklusa). Uz to se u programu nalazi i više od 120 instrukcijskih videa s detaljnim prikazom pravilne izvedbe vježbi, a pokazuje vam potencijalne greške koje radite ako ste početnik. Tu su još vježbe istezanja i zagrijavanja, više od 70 stranica edukativnog materijala koji će vam pomoći u postizanju vaših ciljeva i imate online podršku ako imate nekih nejasnoća i dodatnih pitanja.FIT BODY

U sklopu ovog programa očekuju vas četiri treninga tjedno (dva za donji dio tijela, jedan za gornji dio i jedan HIIT) u četiri različita ciklusa u trajanju od osam tjedana. Također ćete dobiti više od 70 stranica edukativnog materijala, a važno je naglasiti da trening traje 45 – 60 minuta te ćete dobiti detaljne upute i motivaciju od osobnog trenera kako biste ostvarili što bolje rezultate! Ako ste početnik, možda vam u početku bude teže, ali uvijek možete napraviti pauzu i prilagoditi trening svojim mogućnostima. S druge strane, kad napredujete, opet ćete se moći vratiti tom treningu jer ćete uvijek imati pristup.

 


FIT NUTRITION

U njemu se nalazi veliki broj sadržaja i materijala koji će vam pomoći  da saznate sve o zdravoj i uravnoteženoj prehrani koja će vam poboljšati i ubrzati rezultate treninga. Ovdje se nalaze i pimjeri planova prehrane za gubljenje masnog tkiva, dobivanje mišićne mase te oblikovanje tijela sve ovisi što želite postići te za svakoga ima nešto. Na internetu ćete pronaći brojne informacije kada je zdrava prehrana u pitanju, no ovdje imate sve korisne i provjerene savjete na jednom mjestu.

 

Ovaj paket sadrži i digitalnu knjižicu Fit food s više od 120 ukusnih i zdravih recepata s prikazom nutritivnih vrijednosti i barkodovima koji će vam znatno olakšati praćenje unosa kalorija i makronutrijenata. Inače je knjižica dostupna i samostalno, no na ovaj ćete način dodatno uštedjeti. Kod recepata bih pohvalila detaljne informacije: vrijeme pripreme, broj porcija, potrebni sastojci, nutritivne vrijednosti te detaljne upute za pripremu. Recepti su jednostavni, a posebno mi se svidio recept za palačinke od banana i pirovog brašna – brzo je, a ne bih se sama sjetila te kombinacije.


Fitzone.hr nudi najopširniji booty program na tržištu i ako do sada niste odlučili što odabrati, možda vas ovo potakne na taj prvi i najteži korak. Velika prednost platforme fitzone.hr jest ta da vježbati možete bilo gdje i kad god to poželite. Osim toga, dobit ćete i pristup posebnoj grupi, odnosno fit zajednici u sklopu platforme kako biste se međusobno poticali i motivirali, ali i razmjenjivali iskustva. Mislim da je ovaj projekt odličan izbor u ovo zimsko vrijeme kada možete iz udobnosti svog doma doći do željenih ciljeva.

 

Pokrenite se, ljeto će se brzo vratiti!

 

FOTO: fitzone.hr

 


0 komentari

Podijeli s nama svoja iskustva i stavove u komentarima.