Efektni i funkcionalni detalji za dom do 50 kunaFunkcionalne sitnice do 50 kuna za ukrasiti svaki prostor

Detalji čine razliku, sigurna sam da se slažete. Posebno se veselimo sitnicama kojima možemo uljepšati svoj dom i mjesto ili prostor u kojem najviše boravimo. Donosim vam nekoliko detalja za dom koje možete kupiti po cijenama do 50 kuna, a kojima ćete osvježiti prostor i razveseliti sebe, ali i ukućane.

 

1. Stalak za nakit, lutka s haljinom (Bima, 39,92 kn)


Trebali ste vidjeti oduševljenje kada sam prijateljici ovo poklonila za rođendan. I sama ponekad ne znam na koji način lijepo posložiti nakit pa je ovaj predmet, osim što je predivan, i vrlo funkcionalan.


2. Ukrasna lampica s led lampicama (Jysk, 45 kn)


Ove su lampice predivan detalj za dnevni boravak, terasu, sobu ili neku drugu prostoriju u kojoj volite boraviti. Uklapa se svugdje, a i prekrasan je poklon za nekoga tko voli sitnice i dekoracije.


3. Mirisna svijeća u dekorativnoj staklenci (Emmezeta, 29,99 kn)Ova mi je svijeća otkriće jer, osim što su prekrasne i mogu odabrati mošus koji prekrasno miriše, na kraju mi ostane i prekrasna staklena koju mogu ponovno iskoristiti. Ja je, primjerice, prenamijenim za držanje nakita i štapića za uši.


4. Zidno dekorativno ogledalo s leptirima (Emmezeta, 49,99 kn) 


Ako ste jedan od onih tipovima kojima ogledala nikad nije dosta, ovaj će vas predmet zanimati. S prekrasnim detaljem leptira koji označava transformaciju ovo će ogledalo donijeti posebnu energiju u prostor.


5. Obični stakleni minimalistički okvir za sliku (Emmezeta, od 7,99 kn) 


Ovi minimalistički okviri uz nekoliko dragih fotografija ili motivacijski citat bit će prekrasna dekoracija s posebnim značenjem.


Odlični ulovi koje smo pronašli u Pepcu i Tediju


6. Šaljiva šalica za kavu/čaj (Bima, 21,52 kn)

 Ove su šalice odlične kao poklon za ured, useljenje i slično. Zašto bi šalice bile obične kada mogu biti domišljate, šaljive i nekome izmamiti osmijeh.


7. Košare za pohranu (Jysk, 20 kn/kom)


 Čvrste su i raznih boja. Jako se lijepo uklapaju na police, praktične su za pohranu svega, od ručnika, krpi, donjeg rublja i drugih stvari. Ima ih u raznim dimenzijama pa ih možete uklopiti u zbilja svaki prostor.


8. Košarica za voće (Lesnina xxl, 31,92 kn)

 


Ova dekorativna košara može poslužiti za voće, ali i za bilo što druge. Primjerice, na njoj možete poslužiti i omiljene kekse uz kavu ili čaj kada vam dođu gosti.


9. Mekana deka (Lesnina xxl, 39,92 kn)

 

Došlo nam je vrijeme dekica, kauča, čajeva i filmova, stoga će se dekica viška uvijek dobro naći.

Detalje slične spomenutima možete pronaći i u drugim trgovinama poput Pepca, Kika, Offertissime i sličnih, neke i za manje novaca, no imala sam na umu da nemaju svi te trgovine u blizini pa su izdvojeni artikli oni koje možete naručiti online. Vrijeme darivanja bliži se, a sitnice, osim što čine razliku, kada su od srca najviše znače.


Jesenske dekoracije koje će vaš dom učiniti toplijim 


 Autorica: Nataša Pevec

Foto: navedeni webshopovi

 

0 komentari

Podijeli s nama svoja iskustva i stavove u komentarima.